Sørg for at tjekke dit tag løbende!

Lad os se det i øjnene – udsigten til et utæt tag, især midt om vinteren, ret skræmmende. Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om at et helt nyt tag vil give dig en følelse af sikkerhed, end ved blot at reparere dit tag. Hvis du står overfor at skulle have repareret dit tag, så skal du passe på med at ham der giver dig et tilbud på det, ikke pludselig forsøger at overtale dig til at købe et helt nyt tag, selvom dit tag sikkert har mange år tilbage endnu. En gennemgang af de kritiske punkter på dit tag, vil få dig til at føle dig mere tryg hvis du skal have repareret dit tag. Her er det oplagt at søge hjælp af en professionel, som blot skal give sin holdning til hvorvidt der bør repareres eller udskiftes helt.

Du bør først og fremmeste vurdere på følgende kriterier, i forhold til om du har brug for et nyt tag. Er det en lækage eller et tag der er beskidt (pletter, mos, osv.) Hvis den primære til at du mener du har brug for et nyt tag, er på grund af en lækage, så bør du sørge for at stille følgende spørgsmål, som kan præcisere om der reelt set er brug for et nyt tag.

Du skal få udpeget hvor utæthederne er placeret et eller flere steder, samt om det er et sted der før i tiden har lækket og efterfølgende blevet repareret. Hvis det er en lækage der er sket for første gang, vil det ikke nødvendigvis være en indikation på hvorvidt du bør skiftet hele taget. Det er mere sandsynligt at problemet kun er isoleret til det ene sted og du behøver derved kun reparere stedet (så længe det kan lade sig gøre). Hvis der er flere steder med utætheder, så bør du selvfølgelig overveje om det ikke er på tide med en udskiftning af taget som helhed. Du kan indhente 3 tilbud på et nyt tag hos hvadkosteretnyttag.dk, det er gratis, uforpligtende og du ender typisk med at spare penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *