Kan par shoppe tilbud på Singles Day?

Er dette, det første du hører om Singles Day, så er du langt fra den eneste. Denne dag er en kinesisk tradition, der hylder skønheden ved at være single, men det er noget helt nyt at den er kommet til Danmark. Fejringen af 1-tallet som tallenes ’single’ sker gennem en række fantastiske tilbud i landets store kæder og mindre butikker og ligger naturligvis på d. 11/11 – altså 11.november. Læs mere om det online.

Kan par også shoppe på Singles Day?

Der står ikke nogen og tjekker din status i døren på butikkerne og selvfølgelig er det ikke forbeholdt singlerne at shoppe de gode tilbud på dagen. Faktum er, at denne tradition ligesom rigtig mange andre gennem årene er blevet en god reklamemulighed især for de store kæder – og så er det jo heller ikke en dårlig ting for forbrugerne.

Ligesom de to andre store udsalgsdage op til jul er Singles Day en oplagt mulighed for dig, hvis du ønsker at komme julen i forkøbet med et par gaver til spotpris.

Singlernes Anti-Valentines Day

Selve fænomenet startede som singlernes forsøg på at starte deres egen Valentins Day og det blev hurtigt opsnappet af forskellige butikker og forhandlere, der ønskede at støtte op om projektet med gode tilbud på for eksempel rejser for en eller lignende. Det blev dog ikke ved på denne måde længe og i dag er Singles Day noget alle – både singler og par – kan nyde godt af, med store besparelser og gode tilbud på nettet.

Du kan  shoppe de bedste tilbud på diverse varer og når du ikke at få dem i kurven i denne omgang, så kommer både Black Friday og Cyber Monday indenfor ganske kort tid, så du stadig kan nå at få julegaverne til dig selv eller familien i hus til super gode udsalgspriser.

Hvad enten du er single eller ej, så kan du altså få store besparelser i hus ved at sidde klar på tasterne, når klokken slår midnat og Singles Day ringes ind i webshops landet over. Happy shopping!