3 ting du skal overveje inden du starter din hjemmeside

Når du skal starte en hjemmeside, er der en række ting, som du skal tage stilling til. Vi vil i dette indlæg komme med en guide, der kan hjælpe dig til at starte den rigtige hjemmeside.

Valg af webhotel

Du skal have hostet din hjemmeside et sted, og et sådan sted kaldes for et webhotel. Danmark har et stort udvalg af udbydere, hvor du kan få billige webhoteller for helt ned til 10 kroner om måneden. Har du ikke behov for et webhotel, kan du hos Unoeuro få hostet din hjemmeside gratis. Du skal dog her være klar over, at der ikke følger en 1 click installation af eksempelvis WordPress med.

Valg af CMS

Der er et hav af forskellige cms systemer derude, og det kan være svært at finde ud af, hvilket et man skal vælge. Vi anbefaler at vælge en wordpress side, da det er nemt at sætte op og mulighederne nærmest er begrænsede med det utal af smarte plugins, der eksisterer. WordPress er et af verdens mest anerkendte cms systemer.

Design

Når din hjemmeside er klar, skal du beslutte dig for, hvordan den skal designes. Ønsker du en farvet hjemmeside, eller skal den være mere minimalistisk og stilren? Mulighederne er mange og man kan i de fleste systemer hente et utal af temaer, som er nemme og hurtige at installere. Det sikrer, at du kan komme rigtig hurtigt i gang. Er du ikke selv så kreativ kan du altid finde en designer, der kan designe hjemmesiden, eller måske kender du allerede en der kan? En designer kan være dyr, så du kan med fordel benytte dit netværk eller finde en freelancer måske.

Det var vores lynguide til ting, du skal overveje inden du oprette og opsætter din nye hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *